Drop Bear Beer Co. Bonfire Stout

Drop Bear Beer Co. Bonfire Stout

12.5.2023

Edellisestä pyörälenkin jälkeisestä oluesta onkin jo yli puoli vuotta, ja mikä olisikaan parempi palautusjuoma kuin alkoholiton stout. Healthy life of a sportsman.

Ihan oikean stoutin väristä. On myös ihan oikean stoutin tuoksuista. Ei ollenkaan paha. Ja makukin on vallan mainio. Vähän on ehkä vetistä ja ohutta, mutta se nyt taitaa alkoholittomissa oluissa aina olla ”ongelmana”. Kyllä tässä pohjimmaisena makuna on ihan täysiverisen stoutin maku. Ainakin alkoholittomien lagereiden kohdalla mausta löytyy usein jokin ylimääräinen ”väärä” maku, mutta tämän mausta vain puuttuu joitain nyansseja joita alkoholillisesta stoutista yleensä löytäisi. Ja tuon sanon täysin kehuna.

Kyllä tämä taitaa olla yksi parhaista alkoholittomista oluista joita olen maistanut. Paras? Big Drop Brewingin Milk Stout tulee mieleen kilpailijana. Sen maistamisesta on niin pitkä aika, etten mausta muista mitään sen kummempaa, mutta sen muistan että yllätti positiivisesti. Kyllä se näköjään on niin, että jos meikäläiseltä kysytään, niin alkoholiton olut kannattaa tehdä tummana.

Arvosana: 85/100
Samantyylisiä oluita