Stone ///Fear.Movie.Lions

Stone ///Fear.Movie.Lions

26.11.2021

Uskaltaisinpa väittää, että viimeisimmästä maistamastani Stonen oluesta on jo muutama vuosi. Tupla-IPAakin on tullut vuoden 2021 aikana tullut näköjään maistettua vain neljä kertaa, joten olihan se jo korkea aikakin maistaa tätä kyseistä olutta. Kyseessä siis suodattamaton tupla-IPA. NEDIPA? No ei kai tuo sameus automaattisesti tarkoita tuota ”New England” etuliitettä.

Kaatuu lasiin mukavan oranssina/kinuskinruskeana. Tuoksuu DIPAlle. Maistuu myös DIPAlle, hyvässä mielessä. Maistuu hyvälle. Maistuu.

Oluen nimi aiheutti alkuun pientä hämmennystä, mutta sillä onkin ainakin omasta mielestä kohtalaisen mielenkiintoinen taustatarina. What3words on geokoodausjärjestelmä, jossa koko maapallo on jaettu 3m x 3m neliöihin, ja jokaisella neliöllä on oma satunnaisesti generoitu kolmen sanan tunnuksensa (kuulin tästä nyt ensimmäistä kertaa, ja on muuten aika hemmetin siisti systeemi). No missäpä sijaitsee tämä yhdeksän neliömetrin ruutu, jonka tunnus on fear.movie.lions? Virginiassa Stonen Richmondin panimon tiloissa. Kova.

Arvosana: 89/100
Samantyylisiä oluita